Logo Mexcellence
11-02-2017

In december 2016 hebben 8 Vlaamse pro-actieve rundveedierenartsen de tweedaagse opleiding Mastitis & Management Pro XL afgerond. De Mastitis & Management Pro XL training is een onderdeel van het Keno™-M concept.

Mastitis kan op elk melkveebedrijf gemakkelijk onder controle worden gehouden mits de juiste praktische kennis en ervaringen worden gedeeld, gebruiksvriendelijke tools worden aangereikt en een netwerk van gelijkgestemde individuen gepassioneerd door uiergezondheid en melkkwaliteit worden gecreëerd! Gesterkt door deze gedachte ontwikkelde CID LINES samen met M-team UGent het unieke concept Keno™-M dat in Vlaanderen exclusief aan rundveedierenartsen wordt aangeboden. Keno™-M maakt de aanpak en opvolging van de uiergezondheid op elk melkveebedrijf gemakkelijk via een hoogstaande en intensieve training (Mastitis & Management Pro XL), coaching en het ter beschikking stellen van een gebruiksvriendelijke, krachtige en wetenschappelijk onderbouwde software (Keno™-M software).

De 8 dierenartsen mochten ook het Keno™-M certificaat in ontvangst nemen en werden officieel erkend door het M-team UGent als Keno™-M adviseur.  

Wat kan een Keno™-M adviseur voor jou betekenen?

Een Keno™-M adviseur:

  • ... beschikt over een uitgebreide en up-to-date kennis rond uiergezondheid en melkkwaliteit.
  • ... brengt op een gestructureerde manier de uiergezondheid op uw melkveebedrijf in kaart.
  • ... kan op een objectieve en efficiënte manier de zwakke en sterke punten in jouw uiergezondheidsmanagement bloot leggen.
  • ... zoekt samen met jou naar de meest effectieve oplossing om de uiergezondheid op jouw melkveebedrijf verder te verbeteren.
  • ... heeft toegang tot de wetenschappelijk onderbouwde Keno™-M software ontwikkeld door M-team UGent.
  • ... kan op een efficiënte manier de uiergezondheid op jouw melkveebedrijf regelmatig opvolgen en bijsturen.
  • ... kan op een continue ondersteuning rekenen van MEX™, spin-off gegroeid uit M-team UGent.
  • ... motiveert jou om actie te ondernemen en samen de uiergezondheid en het rendement op jouw melkveebedrijf te optimaliseren.

Waarop wachten? Klik op één van de Keno™-M icoontjes op de kaart hieronder, maak kennis met de professionele uiergezondheidsexpert in jouw buurt en optimaliseer de uiergezondheid en het rendement op jouw melkveebedrijf.

 

Als exclusieve partner van het unieke Keno™-M concept beloont CID LINES elke melkveehouder die beslist om samen met een Keno™-M adviseur de uiergezondheid op zijn melkveebedrijf te verbeteren en op te volgen met een waardebon! Meer info over prijzen en voorwaarden? Contacteer ons vrijblijvend via kenom@cidlines.com of support@mexcellence.eu.